Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Μεταξύ των άλλων ενεργειών που έλαβαν χώρα στο Ερημητήριο του Royal Teton κατά τη συνεδρία της Πνευματικής Ιεραρχίας, 29 Δεκεμβρίου, 1963, ήταν και η επίσημη αναγνώριση του γεγονότος ότι η Χριστιανική Οικονομία, όπως η ορθοδοξία την παρουσιάζει, έληξε επίσημα και αντί αυτής, η Νέα Θρησκεία της ΄Εβδομης Ακτίνας -Η εποχή της πνευματικής ελευθερίας- υπό την καθοδήγηση του Αγίου Γερμανού άρχισε τη σταδιοδρομία της.

Ο Τσοχάν Μορύα σε ομιλία Του, την 1η Ιανουαρίου 1964, μας δίνει μια μικρή περιγραφή της τελετής που έλαβε χώρα γι αυτό, στο Royal Teton, με την παρουσία υπερπλανητικών και άλλων Κοσμικών Υπάρξεων από άλλα Συστήματα του Κόσμου.

"…. Με όλη την επιβλητική μεγαλοπρέπεια που απαιτούσε η περίσταση, ο Αγαπητός Ιησούς, ντυμένος με απλό λευκό χιτώνα, με χρυσό περίδεσμο στα άκρα των χεριών καθώς και στο τελείωμα του χιτώνα Του, πλησίασε στο Βωμό, με τη συνοδεία Αγγέλου. Στάθηκε εκεί, μπροστά στον Κύριο Γουατάμα, στον Αγαπητό Σανάτ Κουμάρα και στον Κύριο Divino (πρώην Χριστό) και περίμενε την προσέγγιση του Αγίου Γερμανού ο Οποίος πλησίασε φορώντας λευκό χιτώνα, με μπέρτα από βασιλική πορφύρα στους ώμους Του.

΄Οταν ο ΄Αγιος Γερμανός με τον Συνοδό Του στάθηκαν στο πλευρό του Ιησού, άρχισε μία τελετή εξαιρετικής μεγαλοπρέπειας και ωραιότητας της οποίας η γνώση είναι τόσο ευθύνη Ημών όσο και δική σας να τη φέρουμε στη συνείδηση των λαών της υφηλίου.

"Ο Αγαπητός Ιησούς γονατιστός, έβαλε στα χέρια του Κυρίου Γουατάμα (Κυρίου Του Κόσμου) ένα Σταυρό από καθαρό χρυσό. Στρεφόμενος ο Αγαπητός Γουατάμα, έδωσε αυτό το Σταυρό στον Κύριο Divino, για να τοποθετηθεί από Αυτόν στα Πνευματικά Αρχεία των Ακτίνων που είχαν προηγηθεί. Προχωρώντας ο Γουατάμα έβαλε το δεξί Του χέρι πάνω στο κεφάλι του Αγίου Γερμανού το δε αριστερό πάνω στο κεφάλι του Διδασκάλου Ιησού, καθώς οι δύο τελευταίοι ένωναν τα χέρια τους (σε χειραψία). Η σημασία αυτού είναι η απεικόνιση της συγχώνευσης της Χριστιανικής Οικονομίας με εκείνη της Εποχής της Πνευματικής Ελευθερίας χωρίς διακοπή.

Ο Αγαπητός Μας Αντι-Βασιλέας Σανάτ Κουμάρα, πρόσφερε στον ΄Αγιο Γερμανό Σταυρό της Μάλτας από Ιόχρου Πυρ ο οποίος είναι το φυλακτήριο σύμβολο της Εποχής της Ελευθερίας.

" Αυτό ήταν ένας από τους πιο καλούς οιωνούς, καθώς και ένα αξιομνημόνευτο γεγονός.

Αυτό δε, γιατί ήταν επιτακτικό και όπως ο Αγαπητός Ιησούς σας είπε, (*) όλοι σας να αφήσετε την ορθοδοξία της Χριστιανικής Διανομής που τελείωσε και να ακολουθήσετε τις διδαχές της ΄Εβδομης Ακτίνας υπό την κατεύθυνση του Βασιλέως μας -του Αναληφθέντος Διδασκάλου Αγίου Γερμανού….."

---------------------

(*) Οι ακριβείς λέξεις του Κοσμοσωτήρα ημών Ιησού Χριστού, όπως αυτές δόθηκαν στους μαθητές, στο Royal Teton, την 29η Δεκεμβρίου, 1963, έχουν ως εξής:

"…..΄Ω! έχω τόσα πολλά να σας πω, αγαπητοί Φίλοι της Καρδιάς Μου και θα ζητήσω την επιείκεια της υπομονής σας για να ακούσετε ακόμη λίγα από αυτά που έχω να σας πω: Η Χριστιανική Διακονία όπως η ορθοδοξία την παρουσιάζει τελείωσε. Βρισκόμαστε σήμερα στην Εποχή της Πνευματική Ελευθερίας, υπό την κατεύθυνση του Βασιλέως Μας, του Αναληφθέντος Διδασκάλου, Αγίου Γερμανού. Παρακαλώ φέρτε αυτό στο νου και την καρδιά σας. Είσαστε υποχρεωμένοι, αν σκοπεύετε να βαδίσετε κάτω από τη Σημαία του Αγαπητού μας Αγίου Γερμανού να απεικονίσετε αυτό και να το φέρετε στη συνείδηση εκείνων που δεν έχουν ακόμη γνώση της σημασίας και του σκοπού της ΄Εβδομης Ακτίνας…."

Δεν υπάρχουν σχόλια: