Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

"Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ"

Ιδιώτες στους οποίους προσφέρθηκε η Ανάληψη γιατί απέκτησαν τα προσόντα γι΄αυτό και την αρνήθηκαν για να παραμείνουν στη Γη προς εξυπηρέτηση της ανθρωπότητας, συγκαταλέγονται μεταξύ των εκλεκτότερων και ιερότερων τέκνων της Θεότητας.

Στο μέτωπό τους χαράσσεται ένα Πνευματικό, διακριτικό ΄Εμβλημα, σε σχήμα ανοιχτού λωτού, που είναι ορατό στον καθένα που ανοίχτηκε ο εσωτερικός του οφθαλμός.

Σε κανέναν άλλο, Θείο ή ανθρώπινο, δεν δίνεται η τιμητική αυτή αναγνώριση και θεωρείται τόσο σπουδαία ώστε και Αυτή η ΄Ιδια η Θεία Παρουσία του Σύμπαντος, όταν τους συναντά, να υποκλίνεται προς αναγνώριση της Παρουσίας τους, της Αγάπης τους και της Θυσίας που υποβλήθηκαν για να εξυπηρετήσουν την ανθρωπότητα.

Όταν τελικά, οι ιδιώτες αυτοί αποδεχτούν την Ανάληψή τους, ο λωτός που βρίσκεται στο μέτωπό τους, επεκτείνεται πολύ και παραμένει διαρκής και απαράλλαχτος για όποιονδήποτε που ήθελε να τον παρατηρήσει.

Όπως μαθαίνουμε, τη διακριτική αυτή τιμή, εκτός των άλλων, την έλαβαν ο Μορύα, ο Κούτ Χούμι και ο Djwhal Khul -οι τρεις Μάγοι των Βιβλικών ημερών- που, ενώ αποποιήθηκαν αρχικά την Ανάληψή τους, τελικά την έλαβαν, ο μεν Μορύα το 1888, ο Κούτ Χούμι το 1889, ο δε Djwhal Khul λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: