Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ

Ο Μάχα Τσόχαν

"….O Πατέρας κάθε ζωής και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι διαρκώς εκχέουν την ειρήνη Τους, την Τελειότητά Τους, το έλεός Τους και την Ελευθερία Τους σε κάθε ιδιώτη και δε θα μείνει ούτε ένα άτομο πάνω σ αυτό τον Πλανήτη που δε θα φτάσει την Τελειότητα και την Αθανασία.

Ο μέγας Θεός ΕλευθερίαΑγιος Γερμανός), μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτό γιατί η Αγάπη Του ήταν τόσο μεγάλη (προς την ανθρωπότητα) ώστε να τον εξαναγκάσει να σταθεί προ του Θρόνου της Θεότητας και να απαιτήσει την ευκαιρία να σώσει τη Γη από την απειλούμενη διάλυση. Η χάρη αυτή του δόθηκε και η απάντησή Του ήταν το δώρο της Ιόχρου Μετουσιωτικής Φλόγας προς την ανθρωπότητα, με την οποία (οι άνθρωποι) θα μπορέσουν να καθαρίσουν, εξαγνίσουν και απολυτρώσουν την ηλεκτρονική ουσία που είλκυσαν με τόση μεγάλη τόλμη από την Καρδιά του Αιώνιου και την εξανάγκασαν να λάβει τέτοια μορφή και σχήμα ώστε να κάνει τους Αγγέλους να καλύψουν το πρόσωπό Τους από μεγάλη ντροπή…".

---------------------------------------------

Ο Ιησούς προς τους μαθητές της "Ι ΑΜ".

(Καλιφόρνια, Φεβρουάριος 1939).

"….Ο ΄Αγιος Γερμανός σήμερα είναι η εξουσία όλων αυτών που συμβαίνουν, γιατί είναι η Δύναμη, η εξωτερίκευση στον Πλανήτη της Ιόχρου Ακτίνας που είναι το ισχυρότερο καθαριστικό, εξαγνιστικό Στοιχείο που προσέγγισε ποτέ τη Γη. Σας λέγω…. ότι η Ιόχρους Ακτίνα και Φλόγα, αν ο Μέγας Κοσμικός Νόμος κατά την εποχή της Διακονίας Μου μας επέτρεπε να την εξωτερικεύσουμε, θα δίνονταν στον κόσμο…. και η Γη θα την είχε από τότε. Λόγω της συσσώρευσης (του κακού), μέσα στους αιώνες, η ανθρωπότητα έπρεπε να έχει περισσότερη από την κοινή βοήθεια, περισσότερη από ότι ο Κοσμικός Νόμος μας επέτρεπε να δώσουμε τότε, για να καθαρίσει και εξαγνίσει τη δυσαρμονία των αιώνων. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα το έργο του Αγίου Γερμανού είναι τεράστιο αν και μόλις άρχισε.

Το να έχει ελκύσει την προσοχή τόσων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων (ιδιωτών) στη σπουδαιότητα της "Εγώ Ειμί", σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι το καταπληκτικό γεγονός των αιώνων…".

Ο Κύριος του Κόσμου, Σανάτ Κουμάρα σε περικοπή της ομιλίας Του:

(Los Angeles, Ιούλιος, 1937)

"….. Σας λέγω… το Φως που σας έφερε ο ΄Αγιος Γερμανός είναι το σπουδαιότερο κατά τα παρελθόντα 400.000 έτη…. Όπως Εκείνος προφύλαξε τη Γη και τα τέκνα της για εκατομμύρια έτη, σας διαβεβαιώ ότι το έργο αυτό (του Αγίου Γερμανού) είναι Αληθινό: είναι η μεγαλύτερη Αλήθεια που δόθηκε στην ανθρωπότητα κατά τα τελευταία 400.000 έτη…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: